Účtovníctvo pre podnikateľov - Kaletová, Viera
Kurz pre začínajúcich podnikateľov, v ktorom sa na príkladoch ilustruje rozlíšenie nákladov a výnosov a hospodársky výsledok. Pre pokročilých podnikateľov: Príklad účtovania o prenajatom majetku.