Zákon č. 386/1999 Z.z. o rezervách a opravných položkách na zistenie základu dane z príjmov (v úplnom znení, s komentárom) - Pohlod, Ján
Úplné znenie zákona č. 368/1999 Z.z. o rezervách a opravných položkách na zistenie základu dane z príjmov s komentárom.