Jak zdokonalovat řízení logistických řetězců
Možnosti ako dosiahnuť významné zlepšenie v riadení logistického reťazca. Optimalizácia je potrebná vo všetkých funkciách pozdĺž celého reťazca. Päť bodov programu na realizáciu zlepšenia výkonu logistického reťazca: optimalizácia úrovne zákazníckych služieb, zvyšovanie presnosti plánovania, znižovanie zložitosti sortimentu výrobkov, skracovanie priebežných dôb, implementácia riadenia logistického reťazca.