Národný program kvality v kontexte s európskou víziou kvality - Kucko, Ladislav
Rok 2000 bol vyhlásený za Rok kvality v SR a zároveň ním štartuje realizácia Národného programu kvality SR do roku 2003. Zameranie Národného programu kvality. Úlohy SSK pri realizácii programu kvality. "Vízia Európskej kvality pre nové milénium" podľa Európskej organizácie pre kvalitu (EOQ).