Hospodársky rast Maďarska patril v roku 1999 k najvyšším v Európe - Mareček, Ján
Maďarsko sa dostáva do pozície najvyspelejšej ekonomiky v rámci krajín strednej a východnej Európy. Masívny prílev priamych zahraničných investícií. Vývoj hrubého domáceho produktu Maďarska a jeho zložiek v rokoch 1998 a 1999.