Stav a význam obchodování přes internet v pojišťovnictví - Kovárnová, Marie
Bariéry prevádzkovania poisťovníctva cez internet. Vývoj elektronického obchodu v poisťovníctve v USA a Európe. Poisťovacie služby, ponúkané na internete. Bezpečnosť poisťovníctva cez internet a jeho právna stránka.