Nové impulzy pro rozvoj českého pojišťovnictví - Mesršmíd, Jaroslav
Vývoj českého poisťovníctva v deväťdesiatych rokoch. Polarita poistného trhu ČR. Prelomový charakter roku 1999 v oblasti legislatívneho procesu. Nové zákony: č. 168/1999 Sb. o poistení zodpovednosti za prevádzku vozidla a zákon č. 363/1999 Sb. o poisťovníctve. Perspektívy rozvoja českého poistného trhu.