Prvé kroky investora - Gottschall, Erik
Rentabilita investície a faktory, ktoré ovplyvňujú výsledný efekt investície. Likvidita a riziko investície. Hodnotenie rizika investície. Členenie finančného trhu. Pojmové vymedzenie akcie, dlhopisu, podielového listu a štátnej pokladničnej poukážky. Praktické príklady.