Daňový úver pokračuje - Harumová, Anna, 1955-
Nový zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov platný od 1.1. 2000 neuvažuje s daňovým zvýhodnením fyzických osôb, ktoré bolo podľa zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov uvedené v 41 ods. 16. Oznámenie MF SR č. 34 upresňuje uplatňovanie niektorých ustanovení zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, vrátane pokračovania v začatom daňovom úvere.