Bobr slaví třicátiny - Klánová, Eva
Predaj typu DIY (Do it yourself). História spoločnosti OBI. Vedenie spoločnosti, systémová centrála vo Wermelskirchene. Plány nemeckej aj českej systémovej centrály na rok 2000. Základné myšlienky franchisingového predaja.