Britské Tesco naďalej na špici slovenského obchodu
Štatistické údaje veľkoobchodného a maloobchodného obratu najväčších potravinárskych predajcov na Slovensku za rok 1999 - TOP 50. Zaujímavé zmeny v TOP 50 oproti roku 1998. Hodnotenie slovenského obchodu s potravinami za rok 1999.