Obchodní jednání a národní zvyklosti: Dánsko - Černohlávková, Eva
Geografické a historické východiská ovplyvňujúce život dánov. Ekonomika Dánska. Zaužívaná vnútropodniková štruktúra. Zvyky a mentalita dánov. Najvhodnejší termín návštevy Dánska. Témy v konverzácii.