Obchodní cesty: Chorvatsko - Rak, Tomáš
Základné demografické údaje Chorvátska. Členstvo Chorvátska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Chorvátska.