Celková charakteristika vývoja hospodárstva SR v uplynulom roku - Okáli, Ivan
Prognóza vývoja slovenského hospodárstva v roku 2000: vonkajšieho dopytu, spotreby domácností, bežného účtu. Odhadovaný celkový vývoj hospodárskeho rastu. Vyhliadky makroekonomickej stabilizácie Slovenskej republiky.