Stavebníctvo upadá, vláda sľubuje obrat - Hrúz, Juraj
Výkonnosť slovenského stavebníctva v roku 1999, pokles výkonnosti. Situácia je nepriaznivá aj začiatkom r. 2000, pokles stavebnej výroby. Prehodnocovanie a zlyhanie financovania výstavby diaľnic. Negatívny postoj stavebníkov k reštriktívnym opatreniam vlády. Nedostatok financií na výstavbu bytov. Stavbári žiadajú lacné úvery.