REPO-obchody - Ciglan, Dalibor
Podstata REPO-obchodov. Vyhodnotenie REPO-obchodov v SR. Druhy REPO-obchodov: klasické REPO, sell-and-buy-back, požičiavanie cenných papierov. Výhody a nevýhody REPO-obchodov.