Zahraničné investície a regióny - Hrúz, Juraj
Z obsahu: Zahraničné investície sa oplatia, aj keď sledujú len svoje ciele. Investorov lákajú do strednej Európy priemyselné zóny. Slovenské regióny nemajú so zahraničnými investormi skúsenosti. Nehnuteľnosti a pozemky zohrávajú významnú rolu pri vstupe investora. Steierische Fernwärme stavili na Slovensku na komunálne projekty.