Poistný trh - Drugdová, Barbora
Rozvoj poistného trhu v SR. Zákony významné pre poisťovníctvo. Vznik samostatnej Slovenskej asociácie poisťovní (1.1.1994) a 27 komerčných poisťovní. Poistné služby - služby poistnej ochrany. Vytvorenie legislatívnych predpokladov pre začlenenie do poistného trhu Európskej únie. Novela zákona o poisťovníctve by mala byť v súlade s požiadavkami OECD.