Komerčné papiere - Hrvoľová, Božena
Komerčné papiere - cenné papiere peňažného trhu (na Slovensku chýbajú, sú jedným z najstarších nástrojov peňažného trhu v USA). Rozoznávame priame a dílerské komerčné papiere. Emitenti komerčných papierov.