Základy systému menovej a bankovej štatistiky Európskej centrálnej banky - Komínková, Zora
Vymedzenie peňažnej zásoby v eurozóne. Systém menovej a bankovej štatistiky Európskej centrálnej banky. Zoznam menovo-finančných inštitúcií (MFIs). Kritériá likvidity. Fondy a nástroje peňažného trhu. Konsolidovaná bilancia MFIs.