Nové bankovky v štátoch západnej a strednej Európy - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Stručné opisy niektorých nových bankoviek vydaných po roku 1996 v Belgicku, Dánsku, Francúzsku, Holandsku, Maďarsku, Nórsku, Rakúsku, Švajčiarsku, Veľkej Británii.