Škola integrácie - Zemanovičová, Daniela
Rozdiely medzi regiónmi na Slovensku a faktory, ktoré komplikujú spoluprácu v rámci registrovanej ekonomiky, resp. faktory ktoré podporujú neregistrovanú (čiernu, šedú ) ekonomiku. Dopady uvedených faktorov na podniky. Opatrenia, ktoré potláčajú neregistrovanú ekonomiku. Formy podpory cezhraničnej spolupráce. Ekonomické prostredie a cezhraničná spolupráca.