Budúcnosť služieb zamestnanosti na Slovensku - Tomasta, Pavel
Obsah, účel a význam slovenských služieb zamestnanosti reprezentovaných Národným úradom práce. Charakteristika prostredia v ktorom slovenské služby zamestnanosti pôsobia. Stratégia rozvoja NÚP do roku 2002. Nutnosť transformácie verejnoprávnych služieb zamestnanosti. Organizačná štruktúra NÚP. Miera flexibility/rigidity trhu práce.