Poberatelia starobných dôchodkov a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Povinnosť poberateľov starobných dôchodkov platiť poistné na dôchodkové zabezpečenie od 1. januára 2000. Podmienky výplaty starobného dôchodku. Poberateľ starobného dôchodku a výkon podnikateľskej činnosti. Pracovný pomer na základe pracovnej zmluvy. Dohoda o pracovnej činnosti a dohoda o vykonaní práce.