Personálny controlling - nástroj merania efektov personálnych činností - Lubelec, Libor
Využitie personálneho controllingu ako nástroja merania efektov a zefektívnenia personálnych činností. Charakteristika a definícia personálneho controllingu. Výber personálnych činností na ktoré chceme uplatniť personálny controlling. Identifikácia cieľov a charakteristík pre jednotlivé dimenzie vybraných personálnych činností, resp. procesov. Výber nástrojov merania efektívnosti. Monitorovanie efektívnosti výkonu. Spätná väzba. Vyhodnotenie výsledku.