Algoritmus metódy dynamického programovania a možnosť jeho aplikácie v logistike zásobovania - Kiss, Imrich
Algoritmus metódy dynamického programovania na nájdenie optimálnych stratégií v úlohe rozdeľovania ekonomického zdroja a riešenie úlohy určenia veľkosti objednávok pri minimalizácii celkových nákladov.