Zmeny trhu práce v roku 1999 - Senderáková, Lucia
Vývoj trhu práce SR v roku 1999. Situácia na trhu práce. Priemerný počet zamestnaných v hospodárstve SR. Priemerný počet nezamestnaných. Rast dlhodobo nezamestnaných. Veková štruktúra. Odvetvová štruktúra. Vzdelanie. Absolventi. Podpora v nezamestnanosti. Vývoj nezamestnanosti v regiónoch. Ukazovatele za roky 1996-1999.