Garančný fond a uspokojovanie nárokov zamestnancov - Matlák, Ján
Garančný fond ako inštitút určený na uspokojovanie nárokov z pracovného pomeru v prípade, ak zamestnávateľ nemôže tieto nároky uspokojiť, nakoľko sa stal platobne neschopným. Príspevok do garančného fondu. Nároky zamestnancov. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti.