Nové povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov - Piršelová, Dagmar
Nové povinnosti zamestnávateľov po prijatí zákona č. 219/1999 Z.z., ktorým sa menil a dopĺňal zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Nová povinnosť zamestnancov v súvislosti s prijatím nového zákona č. 366/1999 Z.z. od 1. januára 2000.