Tehliari zo severu Slovenska si musia pomôcť sami - Velecký, Milan
Neistá budúcnosť troch tehelní na severe Slovenska. Problémy s odbytom, pokles stavebnej produkcie, dovoz tehiel zo zahraničia, pokles tržieb, nevyužité kapacity. Snaha o zvýšenie tržieb v r. 2000 podmienená podporou bytovej výstavby štátom a obmedzením dovozu tehál zo zahraničia. Neistá rekonštrukcia tehelne v Ružomberku.