Hegemónia dôchodkovej poisťovne Tatry-Sympatia sa oslabuje - Suďa, Pavol
Doplnkové dôchodkové poisťovne (DDP) na Slovensku - Tatry-Sympatia, Lipa, Horizont a Stabilita. Dominuje DDP Tatry-Sympatia na slovenskom trhu. Hospodárenie poisťovne. Znižovanie dominancie postavenia poisťovne. Pokles v počte klientov.