Integrované manažérstvo v podnikoch jadrovej energetiky - Paulová, Iveta
Význam vytvorenia integrovaného manažérstva v podnikoch jadrovej energetiky na Slovensku. Systém kvality v podnikoch vyrábajúcich elektrickú energiu. Systém kvality v podnikoch jadrovej energetiky. Požiadavky na bezpečnosť a spoľahlivosť. Environmentálne manažérstvo. Model integrovaného manažérstva v podnikoch jadrovej energetiky.