Systém integrovaných metód TQM v predvýrobnej etape - Horňák, František
Dôležitosť uplatňovania metód TQM v predvýrobnej etape. Výhody, ktoré prináša uplatňovanie TQM. Systém integrovaných metód TQM. Výhody systému integrovaných metód.