Kvalita, marketing a marketingová stratégia I. - Križanová, Anna
Spoločné uplatňovanie princípov marketingovej teórie a systému kvality. Definície marketingu a kvality. Vytvorenie prosperujúcej firmy. Vypracovanie marketingovej stratégie ako súčasti strategického plánovania. Tri kľúčové myšlienky, ktoré definujú proces plánovania. Matica obchodného portfólia. Relatívny trhový podiel.