Spokojnosť zákazníka a kvalita - Mateides, Alexander
Presadzovanie stratégie kvality vo firmách s cieľom získavania spokojnosti zákazníkov. Problematické meranie kvality služieb. Kvalita vo vzťahu k spokojnosti zákazníka. Analýza spokojnosti zákazníka. Služby hmotného a osobného charakteru. Vedľajšie služby. Rozhodovanie a správanie zákazníkov. Subjektívne kritériá pri kúpnom rozhodovaní.