Európska ekologická značka pre textil - Jerguš, Peter
Schválenie Nariadenia rady EÚ č. 880/92 o pláne prideľovania ekologického označovania. Vypracovanie smerníc pre vybrané výrobkové skupiny. Systém chválených kritérií pre výrobky. Udeľovanie európskej ekologickej značky. na sortiment textilných výrobkov. Ekologické kritériá pre udelenie ekologickej značky. Ekologická značka ako kritérium úspešnosti výrobkov na svetových trhoch.