Stratégia ISO pre najbližšie obdobie - Bílý, Matej
Medzinárodná organizácia pre normalizáciu ISO a jej strategické zámery. Zvýšenie významu trhu s normami ISO. Podpora systému ISO a jeho noriem. Optimalizácia využívania zdrojov. Podpora nových programových prvkov. Implementácia noriem ISO.