Delenie federálneho majetku - Mašláni, Juraj
Z obsahu: Delenie majetku bývalej federácie sa po rokoch končí supernulou. Pohľadávka ČNB bude stáť občanov viac ako korunu. Slovenská vláda schválila kompenzáciu pre FNM SR. Zadržiavané zlato po ôsmich rokoch poputuje na Slovensko.