Pri zákone o vodách narazili na seba predstavy dvoch ministerstiev - Začková, Katarína
Koncepcia komplexnej úpravy vodného zákonodarstva predložená vláde SR Ministerstvom životného prostredia (MŽP). Kompetenčný spor medzi rezortami pôdohospodárstva a životného prostredia. Koncepcia vodného zákonodarstva má byť v súlade s legislatívou EÚ, ale aj v súlade s ochranou zdrojov vôd a ich dostatkom. Problematika regulácie a kontroly rezortu vodného hospodárstva.