Pri odhaľovaní daňových únikov je dôležitá súčinnosť tretích osôb - Burák, Emil
Výška objemu daňových únikov k decembru 1999. Nedostatočná efektívnosť daňovej kontroly na Slovensku. Legislatívne východiská. Podozrenie zakladá povinnosť konať. Súčinnosť tretích osôb. Vyhľadávacia činnosť. Odhaľovanie daňových únikov.