Ku stimulácii a motivácii pracovného konania - Preinerová, Anna
Rôzne chápania stimulácie a motivácie pracovného konania. Základné princípy stimulácie a motivácie. Ako využiť motiváciu v práci. Vzájomný vzťah transformácie ekonomiky a stimulácie a motivácie k práci. Formy účasti človeka na reprodukčnom procese.