Skúsenosti zo zavádzania auditov procesu vo Volkswagen Bratislava - Runa, Robert
Skúsenosti zo zavádzania auditov procesu vo Volkswagene Slovakia, a.s. Bratislava. Audity ako nezávislá previerka činnosti, ktoré majú za úlohu zisťovať funkčnosť systému kvality. Zavádzanie auditov procesu vo VW Slovakia na báze Ishikawovho diagramu. Audity procesu na úrovni koncernu VW.