Skúsenosti z budovania integrovaného systému kvality v a.s. SALVIA Slovakia a SALVIAFARM - Mikláš, Vladislav
Skúsenosti so zavádzaním integrovaných systémov kvality v dvoch firmách distribujúcich a produkujúcich liečivá Salvia Slovakia, a.s. Nové Mesto nad Váhom a Dcérska spoločnosť Salviafarm, a.s. Zhoda systému kvality oboch firiem s požiadavkami normy STN EN ISO 9002.