Systém kvality v stredne veľkých podnikoch - kľúč k prosperite - Kvasňovský, Tibor
Investície do nových výrobných technológií v a.s. VUMA Nové Mesto nad Váhom. Programové zameranie divízií a.s. VUMA. Divízia Liebert ako prvá divízia dosiahla certifikáciu podľa normy ISO 9002. Rozhodnutie divízie Liebert o certifikácii.