Certifikácia personálu podľa platných a pripravovaných noriem - Skákala, Jozef
Problematika certifikácie pracovníkov (personálu). Medzinárodná normatívna dokumentácia. Príprava noriem a normatívnych dokumentov na certifikáciu pracovníkov. Certifikácia pracovníkov na Slovensku v oblasti pôsobnosti SNAS.