Materiál budúcnosti - Morháčová, Jana
Slovenskí sklári síce zvyšujú produkciu aj export, ak sa však chcú udržať na európskom trhu musia viac investovať do technológie. Tradícia sklárskeho priemyslu na Slovensku. Suroviny pre sklársky priemysel. Výrobky sklárskeho priemyslu. Prehľad vybraných ukazovateľov sklárskeho priemyslu. Slovglass - výroba a predaj tovaru. História a privatizácia sklárne Clara Utekáč.