Cena za katolícku univerzitu - Bieliková, Iveta
Financovanie cirkevného školstva na Slovensku nie je len ekonomickým, ale i politickým a ideologickým problémom. Zriadenie a rozmach cirkevného školstva na Slovensku. Založenie katolíckej univerzity.