Financovanie verejnej správy Z návrhu Koncpecie decentralizácie a modernizácie verejnej správy
Druhá časť Koncepcie decentralizácie a modernizácie verejnej správy podľa znenia, v ktorom ju predložil splnomocnenec vlády SR Viktor Nižňanský na rokovanie Rady vlády SR pre verejnú správu dňa 2. marca 2000. Vláda SR schválila túto koncepciu 11. apríla.