Euroregióny rozvíjajú spoluprácu - Marhulíková, Oľga
Spoločné postupy a programy zvyšujú prosperitu prihraničných území. Euroregióny ako jedna z foriem cezhraničnej spolupráce. Spolupráca samospráv. Účasť štátnej správy na cezhraničnej spolupráci.