Zákon o veřejné podpoře - Prskavcová, Martina
Z medzinárodných záväzkov Českej republiky vyplýva nevyhnutnosť prijať právny predpis, ktorý by upravoval postup pri posudzovaní prípustnosti podpory a poskytovania výhod zo strany štátu a jeho orgánov niektorým súťažiteľom alebo odvetviam výroby. Takýmto predpisom je prijatý zákon č. 59/2000 Zb. o verejnej podpore. Obsahom prílohy je znenie zákona spolu s komentárom a vysvetlivkami.